FAQ

Vad ingår i min beställning?

Vid beställning av rabattpaket ingår anpassad skötselplanering för hela kalenderåret. Ett kollage samt förslag på växtplacering gällande rabatten skickas till beställarens mail i PDF-fil.

Frakt

Vi har ungefär 14 dagars leveranstid. Uppge önskat leveransdatum och tid i kontaktformulär. Beställningar och leveranser sker med miljötänk i fokus. Fraktpris tillkommer.

Leverans

Leverans sker till tomtgräns. Föraren underrättar beställaren att vi är på väg ca 30min innan leverans. Beställaren ansvarar själv för växternas omvårdad efter att leverans fullföljts. Vi bevattnar växterna innan utkörning för att undvika att trötta och törstiga växter anländer till kund. Om möjlighet finns lastar vi av växterna på skuggig plats.

Växterna

Växterna är kvalitétskontrollerade innan leverans. Vi använder oss i första hand av svenska plantskolor. Rabattpaketen innehåller tillräckligt med växter för att tätplantera så att rabatten snabbt kan sluta sig.

Om jag ångrar min beställning?

Ångerrätten gäller 24 timmar från erlagd beställning. Våra växtbeställningar skickas snabbt till plantskolan där växterna tas upp och emballeras direkt. Vi lagerhåller ej växter.

Hur ska jag plantera mina växter?

Vi har en egen sida för planteringsråd. Läs mer här